1 2 3 4
ShowcaseImage

Seuran jäsenyys

Päästäksesi kilpailemaan tarvitset seuran jäsenyyden ja kilpailijalisenssin. Ensimmäiseksi tulee hankkia jonkin autourheiluseuran jäsenyys. OFK-125 ry:n jäseneksi pääset noudattamalla seuraavaa ohjetta:

Lähetä sähköpostilla seuraavat tiedot osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  1. nimi ja sosiaaliturvatunnus
  2. osoite
  3. puhelinnumero
  4. sähköpostiosoite

Saat sähköpostiin jäsenmaksulomakkeen PDF tiedostona. Jäsenyys astuu voimaan laskun maksettuasi.

 

Lisenssi

Kun kilpailija on jonkin autourheiluseuran jäsen, niin hän voi hankkia lisenssin. Lisenssi hankitaan AKK:n KITI järjestelmän kautta. Seuraan liittymisen yhteydessä kilpailija saa itselleen motorsport ID:n. Sen avulla hän voi rekisteröityä KITI järjestelmän käyttäjäksi. Kun seuran jäsenyys näkyy järjestelmässä, niin lisenssi voidaan ostaa. Yleensä seuran jäsenyys näkyy KITI:ssä muutaman päivän päästä laskun maksamisesta.

http://www.autourheilu.fi/kiti/

Hankittava lisenssi on nimeltään "peruslisenssi/karting". Lisenssin hinta on 42€. Lisenssi pitää sisällään vakuutuksen.

 

Tutustumislisenssi

Tutustumislisenssin hinta on 15€. Se ostetaan kilpailussa ilmoittautumisen yhteydessä tasarahalla. Tutustumislisenssin tarkoitus on nimensä mukaan tutustua kilpailutoimintaan, joten useampia kilpailuita vuoden aikana ajavien suositellaan ehdottomasti hankkivan vuosilisenssin, jolloin vakuutusturva tapaturmien osalta on voimassa myös harjoittelussa.